Kerst, senioren en bedrijfsfeesten

Naast de Vlaanderen Zingt Zomertour bieden we nog andere formules aan, gebaseerd op onze succesvolle meezingevenementen.

* Vlaanderen Zingt - Kerst

Uw kerstmarkt of kerstevenement zal nooit nog hetzelfde zijn... Hebt u tijdens de kerstmarkt een podium staan? Dan is "Vlaanderen Zingt Kerst" het ideale programma om het publiek te laten zingen. Naast een aantal ambiancenummers zingt het publiek ook sfeervolle songs en de bekendste en mooiste kerstliedjes (van 'Last Christmas' en 'All I want for Christmas is you' tot 'Jingle Bells' en 'Stille nacht'. Wij brengen de liedjesteksten mee en zorgen dat het publiek de sterren uit de hemel zingt! (1 x 90 min)

* Vlaanderen Zingt... de liedjes uit de tijd van toen

Dit meezingprogramma zit boordevol toppers uit 'de tijd van toen': allemaal liedjes die iedereen kent en graag nog eens wil meezingen. Van 'Que sera sera' tot 'De purperen hei' en 'Eenzaam zonder jou' en nog veel meer. Er komen veel Nederlandstalige liedjes aan bod, maar ook internationale toppers uit de tijd van toen. Wim Leys zingt in het eerste deel - begeleid door een pianist - samen met het publiek en gaat in het tweede deel voluit met een DJ erbij om er een echt feest van te maken.  Alles is afgestemd op een publiek dat iets minder jong is.

* Bedrijfsfeesten

Samen zingen kan je ook op je bedrijfsfeest: uiteraard staat hier het personeel centraal: zij zijn de sterren van de avond. In plaats van naar een artiest of coverband te kijken of te dansen op de muziek van een DJ gaan we met z'n allen samen zingen.

Let op: dit is zeker geen karaoke, het gaat steeds om samenzang. Onze animator zet het publiek dus aan tot actief deelnemen en meezingen wat de beleving veel sterker maakt. En uiteraard zetten we ook de nodige dansbare songs in het repertoire.  Laat ons het maar een feestelijke manier van teambuilding noemen: het zorgt voor sociale binding, het bevordert de groepsdynamiek en het zorgt voor een goeie sfeer tussen werknemers onderling (en werkgevers!). 

Vlaanderen Zingt levert uw bedrijf een avondvullend programma van 2 of 3 uren. Alle aanwezigen krijgen een krantje of boekje met liedjesteksten. Een presentator/ animator leidt het publiek door het programma terwijl op het podium een gelegen- heidskoor plaatsneemt dat samen met het publiek de liedjes zingt.

Als opwarming kan er nog een live band aan toegevoegd worden die de mensen al wat los maakt: er kan al een beetje gezongen en gedanst worden zodat iedereen ontdooit en durft te zingen. Vooraf zitten we even samen om alles te bespreken. We begeleiden het hele proces vanaf het prille begin en maken een programma dat perfect op maat is van uw bedrijf.

We leveren indien nodig klank en licht en drukken gepersonaliseerde zangkrantjes (of -boekjes) en zorgen ervoor dat dit feest nog lang zal nazinderen bij uw medewerkers. Deze formule wordt op maat van uw bedrijf en wensen gemaakt.