Kick-Off - San Marco Village

 
De ploeg van Vlaanderen Zingt komt op vrijdag 15 april 2022 naar San Marco Village voor de kick-off van de zomertour van Vlaanderen Zingt die in de zomer meer dan 40 steden en gemeenten aandoet.
 
Meestal zingen we samen op een plein in openlucht, nu doen we het voor een keer binnen in het prachtige kader van San Marco Village. En... je hoeft geen inkom te betalen! Maar je moet je wel registreren. Dat kan heel eenvoudig via https://kris388.typeform.com/VlaanderenZingt
 
Zangtalent is niet nodig want je krijgt geen micro onder je neus en iedereen zingt altijd samen. Ideaal dus om met je vrienden of vereniging af te komen en een feestje te bouwen. 
Iedereen kan meezingen met populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. En dat gaat van Abba tot Willy Sommers, van John Denver over Edith Piaf tot Robbie Willams en van Will Tura en Clouseau tot Samson & Gert. Dat betekent meezingen met Laat de zon in je hart, Take me home country roads, Jolene, Angels, Alles is op, Spring, enz...
Iedereen krijgt ter plaatse een gratis zangkrantje. Dit krantje wordt gebruikt als leidraad doorheen de avond: de liedjesteksten staan er in, maar het kan het ook gebruikt worden om mee te zwaaien en je enthousiasme te tonen want Vlaanderen Zingt is een groot volksfeest. 
Een DJ speelt nadien nog de vetste discoplaten zodat je de avond al dansend kan afsluiten.
Hongertje vooraf? Vanaf 17.30u kan je aanschuiven aan ons pastabuffet all you can eat aan 15 euro per persoon.
 
 
Datum: 
vrijdag 15 april 2022 - 20:00
Locatie: 
San Marco Village
Boomsesteenweg 31
San Marco Village - Schelle 2627
België
BE